primaria din localitatea mea a emis o hotarare de consiliu local privind taxa de sa lubrizare care este foarte mare. acum eu sunt in conflict cu ei pentru ca eu ma lupt sa le demonstrez ca pentru mine taxa este ilegala si abuziva deoarece eu am posibilitatea de a-mi selecta toate deseurile in propria gospodarie si sa le duc la o firma de reciclare pe propria cheltuiala si dovedit cu chitanta, si nu am dat la masina pimariei nici cat negru sub unghie gunoi, astfel mai incerc sa economisesc niste bani. le-am vorbit de curatenie , de reciclare, cu costuri minime ca asa am vazut in occident, ei au inceput sa rida de mine. este o firma in zona care voia sa stringa toate deseurile reciclabile dar primaru nu la primit, acum ce ma intereseaza este daca pot fi considerat persoana vatamata intr-un drept sau interes legitim conform constitutiei sau codului civil sau vreunei legi? pentru ca vreau sa le atac hotararea in contincios administrativ. eu vreau sa fac un lucru bun si ei imi impun sa fac altceva daunator mie si mediului inconjurator. daca am gresit in exprimare va rog sa ma scuzati. va multumesc
multumesc de raspuns. am citit si eu legea continciosului dar nu stiu ce drept as putea sa invoc ca mi-a fost incalcat ex.(dreptul la libera circulatie, dreptul la exprimare)mie ce drept mi-a fost incalcat? vreau sa fac o cerere, stiu ca nu-i corect din partea lor si nu stiu ce drept sa scriu ca mi-a fost incalcat. multumesc tuturor celor ce se ostenesc sa informeze pe cit posibil nestiutorii
Taxa habitat
Okta43
Buna ziua,
Am o casa de vacanta in comuna Valea Lunga, Dambovita. Acum cateva zile am primit prin posta o scrisorica cu titlul \\"Titlu executoriu numarul ... (vezi toată discuția)