avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... schimb de locuinta
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

schimb de locuinta

Buna ziua.Am contract de inchiriere de la stat.Pot face schimb de locuinta cu propietate personala?Nu stiu daca se poate,sau cum trebuie procedat,propietarului nu pot sa-i cedez contractul,avand deja o propietate,chiar daca eu pot face schimbul,fiind chirias.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:41, 21 Octombrie 2013
Pentru raspuns studiati atent clauzele contractual negociate si asumate cu proprietarul spatiului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze abuzive in contractele de inchiriere nane406 nane406 Buna ziua, Am inchiriat acum 5 ani un spatiu intr-un mall. Peste 80% din chiriasi au plecat, altii au venit dar spatiile nu s-au reumplut si mall-ul a cazut ... (vezi toată discuția)
Contractul de inchiriere anaconda1 anaconda1 buna. ma numesc Catalin si stau cu chirie intr-o locuinta inchiriata cu contract pe o perioada de 2 ani.Acum proprietarul vrea sa eliberez locuinta pentru ca ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi cipriangnt cipriangnt Am nevoie de un sfat de la cineva competent. Vreau sa evacuez niste chiriasi rau platnici la intretinere. Am semnat cu ei doar un contract prin agentia ... (vezi toată discuția)