avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara neplatita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara neplatita

buna ziua.
Am o nepotica de 13 ani, iar tatal ei nu i-a mai platit pensia alimentara de 5 luni,si a inventat el o metoda cum poti pacali legea,a ramas tot timpul in urma iar acum a veni cu chitantele pe ultimi 2 ani dar defapt in acele chitante se regasesc bani platiti in ultimi trei ani si el spune ca este la zi cu plata pensiei alimentare,mama ei nu mai are mandatele postale decat pe anul acesta si cateva mandate din 2012.as dori sa imi spuneti va rog frumos ce trebuie sa faca mama ei in aceasta situatie?
va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2013
andu08, utilizator
Cel mai recent răspuns: andu08 , utilizator 19:53, 21 Octombrie 2013
pe chitantele alea nu e trecuta data ?
ba da este trecuta data, dar el niciodata nu s-a achitat la zi,si in fiecare an la sarsitul anului ramanea in urma cu cateva luni, de ex el platea in 2012 pe 2011 sau in 2013 pe 2012,si el se justifica acum ca are chitante pe 2012 si 2013 dar deapt el a platit in 2012 pe 2011.
Ati zis ca doar pe ultmele 5 luni a ramas restant.
Sa depuna plangere la politie pt abandon sau sa puna in executare hotararea.
Nu are un loc de munca ? Daca are , sa va adresati unui executor sa ii puna poprire pe salariu.
nu este salariat.multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Avcris Avcris Buna ziua, Am si eu intrebare , fratele meu a divortat in 2009 de sotie , sa stabilit plata pensiei alimentara pentru copil , el a platit pensia lunar dar nu ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere! art 305 ContSters241420 ContSters241420 buna ziua! In luna septembrie 2011 am primit prin posta o hot jud prin care sunt obligat sa platesc pensie de intretinere in valoare de 120 ron incepand cu ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare ovidiunicu ovidiunicu datorita situatiei economice precare nu am reusit sa platesc pensia alimentara in ultimii 10 ani. fosta sotie a inteles lucrul acesta si pana luna trecuta nu a ... (vezi toată discuția)