avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

consilier juridic

Buna ziua ! Sunt licentiat in stiinte administrative din 2010.Va rog sa-mi spune ti daca pot fi angajat ca si consilier juridic,chiar daca pana acum nu am profesat pe acest domeniu. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: iacobelena , utilizator 09:37, 23 Octombrie 2013
Buna ziua,

Da, puteti fi angajat ca si jurist, fiind absolvent de studii juridice.Pe de alta parte tot mai des, se solicita ca juristii sa fie parte dintr-o asociatie profesionala. Verificati prevederile legii nr. 514/2003 privind organizarea si exercitarea profesiei de consilier juridic .
Multumesc pt.raspuns. Va doresc mult succes in tot ceea ce faceti !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este diferenta dintre consilier juridic si jurist ? spiridus spiridus Am terminat Facultatea de Drept acum 6 ani, nu am profesat deloc, nu sunt inscrisa in asociatia CCJ, doresc sa ma angajez la o firma, part-time. Cum sa ma ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic - cum incepi cariera? cristyan_c cristyan_c Intrucat nu am gasit nimic concret vis-a-vis de modul in care se poate initia cariera in domeniul juridic,rog pe aceasta cale cateva sfaturi referitoare la ... (vezi toată discuția)
Pot fi consilier juridic daca am doar masterul abslovit in stiinde juridice? Ella380 Ella380 Buna! Am si eu o nelamurire. Am absolvit Facultatea de Psihologie si Masterul de Stiinte Juridice, specializarea Devianta si Delincventa. As vrea sa profesez ... (vezi toată discuția)