avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata ore suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata ore suplimentare

am facut o cerere la fosta subunitate unde am lucrat pentru plata unor ore suplimentare din anul 2009 pana in 2012.am sanse sa-mi fie platite si in cat timp trebuie sa primesc un raspuns ? mentionez ca acum la alta subunitate a aceleiasi unitati pe alta functie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:48, 21 Octombrie 2013
Nimeni nu va poate spune ce sanse aveti . Insa, in cazul unei actiuni in instanta pentru anul 2009 este psoiil sa nu primiti nimic intrucat dreptul la actiunea s-a prescris.

Pentru sectorul bugetar, termenul pentru a se raspunde la o petitie este de 30 de zile de la data inregistrarii petitiei.

Pentru sectorul privat, nu exista reglementat printr-un act normativ un astfel de termen. Asa ceva se poate insera in ccm aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp solutionare cerere catre managementul companiei josette2014 josette2014 Daca inaintez catre managementul companiei o cerere (care nu este reglementata in vreo procedura standard din legislatie), pentru care cer si primesc numar de ... (vezi toată discuția)
In cat timp se poate raspunde la o cerere facuta superiorilor gege36 gege36 Buna ziua. Numele meu este George si as vrea sa-mi spune-ti si mie in cat timp se poate raspunde la o cerere, sa zicem, oricare cere, catre director, catre ... (vezi toată discuția)
Zile libere la casatorie ? mirei_80 mirei_80 Buna dimineata. As dori sa stiu daca mai este valabila legea prin care la prima casatorie angajatorul este obligat sa dea 5 zile libere angajatului in ... (vezi toată discuția)