avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contract avocat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contract avocat

Buna ziua,
intrebarea mea este una simpla,in cazurile penale este nevoie de contract intre avocatul ales si partea incriminata,sau intre avocat si o alta parte exterioara,familie in cazul meu.Am platit un avocat,sa reprezinte un membru al familiei,acuzat de trafic de droguri,insa nu avem nici un act care sa dovedeasca faptul ca i-am dat acesti bani,si nici actiunile acestui avocat nu am fost pana acum,la asteptarile nostre.Nu stiu ce ar trebui sa facem,cum am putea aborda aceasta problema.Deja pana acum,s-au platit 1900euro,si pana la proces ar trebui sa achitam si restul..momentan vinovatul aflandu-se in arest preventiv.Este legal asa ceva,si ce se poate pretinde acestuia??
Inteleg,ca dureaza mult asa este... ``contractul de asistenta juridica si chitantele/facturile``am sa cer aceste documente avocatilor,plus o alta parere avizata,si ma gidez dupa proverbul``
cine cade pt dreptate se scoala repede!!!:strong:
Multumesc mult tuturor!!!
Trebuie sa stiti daca recunoaste sau nu si care ar fi probele.
Aveti dreptul de a primi aceste informatii de la avocat.
Si dreptul de a primi chitantele il aveti.

Cat priveste durata detentiei asa cum spuneam depinde foarte mult de durata procesului si de probe.
Este posibil sa iasa doar la finalizarea procesului si sub acest aspect ar fi necesar sa aveti rabdare.
Depinde foarte mult si de cantitatea traficata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu avocatul la rezilierea contractului Rob131 Rob131 Buna ziua In februarie 2014 a avut loc o perchezitie domiciliara unde mi-au fost gasite droguri (1g de marijuana, 4 pastile extazy, 2g pulbere alba ca ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri! spawn29 spawn29 As vrea sa stiu daca e posibil si legal ca dosarul in care sunt anchetat de diicot sa se termine acolo, sa nu fie nevoie sa ajung la tribunal? sunt acuzat de ... (vezi toată discuția)
Avocati si societatile de consultanta? Iulian81 Iulian81 Imi scapa urmatoarea situatie: un avocat doreste sa se angajeze la o firma(SRL) de consultanta in management si afaceri sau o firma ar avea nevoie si de ... (vezi toată discuția)