avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Restituire imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Restituire imobil

dupa aproape 70 de ani urmeaza sa primesc restituita casa parinteasca.Se afla intr-o stare jalnica.
Ma intereseaza daca pot emite pretentii de renovare,etc.
Ce este bine sa trec in procesul verbal de preluare ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:14, 22 Octombrie 2013
incercati sa va adresati unui executor judecatoresc pt a realiza procesul verbal privind starea de fapt a imobilului,anexati fotografii,o expertiza extrajudiciara sau chiar o expertiza judiciara efectuata in cadrul procesului va va fi de ajutor.Cf art 41 din legea 10 distrugerile aduse imobcad in sarcina detinatorului pana la predarea acestuia persoanei indreptatita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nepredarea spatiului inchiriat sandry sandry dupa notificarea chiriasului de reziliere a contractului acesta nu preda spatiul conform intalegerii contractuale.chiar dupa doua luni de la reziliere ... (vezi toată discuția)
Expert evaluare pagube Doru Roman Doru Roman Daca cineva ne-a produs pagube prin inundatie in apartament, cine poate face o expertiza a pagubelor inainte sa merg la tribunal sa incep procesul? Sa ... (vezi toată discuția)
Probe admise instanta alinamugur alinamugur Am si eu cateva intrebari legate de probele ce pot fi admise in instanta. In urma oricarui gen de accident se face o constatare, analiza, un proces verbal de ... (vezi toată discuția)