avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen

Buna seara, va rog frumos sa-mi spuneti care este termenul legal de depunere a intampinarii la recurs (la Curtea de Apel), fara sa fie nevoie sa se amane solutionarea cauzei ( recurentul sa aiba timp sa i se aduca la cunostinta cuprinsul intampinarii) ?
Va multumesc !
Termenul legal este cu cel putin 5 zile inainte de primul termen de judecata.

Dar, evident ca daca veti depune intampinarea cu 5 zile inainte va poate invoca faptul ca nu a avut timp sa ia la cunostinta de aceasta si prin urmare solicita termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura judecarii in recurs - depunere intampinare, propunere probe lonita lonita Buna ziua. Sunt intr-un proces pentru stabilire program vizitare minor, urmeaza sa se judece recursul, primul termen este in iunie. Am depus ... (vezi toată discuția)
Termen depunere intampinare recurs curtea de apel liaza liaza Buna seara, Am castigat la Tribunalul Valcea, la instanta de fond, dar reclamanta a depus recurs la Curtea de Apel, pe net este afisata sedinta pe 22.05.2013, ... (vezi toată discuția)
Necomunicare intampinare natyca natyca Am si eu o speta...am chemat in judecata, la Tribunal, in contencios o institutie....la primul termen de judecata m-am prezentat personal neavand angajat ... (vezi toată discuția)