avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare pe perioada preavizului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare pe perioada preavizului

vreau sa stiu daca pe perioada preavizului firma nu trebuia sa-mi dea salariul integral si nu 75% ca la cei lalti angajati care au ramas?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 22 Octombrie 2013
Pe perioada preavizului aveti toate drepturile, ca orice salariat. Daca ati lucrat program normal, atunci trebuie sa fiti remunerat corect pentru munca depusa.
De unde au scos acest 75%? Nu are nici o justificare.
Depinde de perioada si durata preavizului, de forma de salarizare etc.
Angajatorul are obligatia de a va achita drepturile salariale aferente perioadei liucrate pana la data incetarii raportului de munca.

.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensarea termenului de preaviz elyababau elyababau Buna ziua, Se poate compensa in bani termenul de preaviz ? Adica unui angajat sa-i inceteze c.i.m.-ul mai inainte de expirarea termenului de preaviz iar ... (vezi toată discuția)
Demisie in perioada de proba alexfed13 alexfed13 Buna ziua! Trebuie sa mentionez inca de la inceput ca nu dispun de experienta in reglementari de rutina ale unui job.Fiind foarte tanar si speriat,sper sa ma ... (vezi toată discuția)
Preaviz adina25 adina25 Buna seara,am si eu o intrebare,astazi am aflat ca angajatorul m-a concediat si ca mi-a lasat o demisie la munca sa o semnez(asta cu toate ca el e cel care ma ... (vezi toată discuția)