avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita bun comun
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita bun comun

Buna seara
As dori sa ma ajutati cu niste lamuriri in urmatoarea speta:
X a fost administratorul unei firme( care a fost cesionata ulterior) si a avalizat un bilet la ordin.Poate banca sa ii scoata la licitatie un apartament, bun comun cu sotia sa, aceasta neavand nici o calitate in firma?Daca da, in ce conditii?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 23:12, 21 Octombrie 2013
Da se poate
Este procedura complexa,necesita iesirea din indiviziune
Nu se poate efectua executarea silita decat dupa un partaj initiat de creditor, iar dupa aceea sotul poate fi executat cu partea lui din partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin avalizat numai de sot mikhaela mikhaela Sotul meu a avalizat trei bilete la ordin pentru un credit luat pe o firma din care a iesit cu 2 ani in urma. La iesirea lui din firma, la banca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Credit persoane juridica in executare cu bo avalizate in nume personal constantin marin constantin marin am avut credit la bt fara garantii numai cu 4 bo avalizate in nume personal. am ramas in urma cu platile si sunt in executare silita iar cei de la banca vor ... (vezi toată discuția)
Executare silita firma cesionata - poprire pe conturile fostului administrator heavenz heavenz Buna ziua, In 2008 am luat un imprumut ca si persoana juridica la o banca garantat cu bilet la ordin scadent in 2009 si avalizat de mine(persoana fizica) in ... (vezi toată discuția)