avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vreau sa cumpar un teren !
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vreau sa cumpar un teren !

Daca vreau sa cumpar un teren si va trebui sa platesc eu intocmirea actelor de vanzare cumparare(mentionez ca terenul are cadastru facut) si nu stiu cat mai inseamna in bani aceste acte ?!
Valoarea de achizitie a-l terenului sa zicem ca este 7000 lei!

Cu stima.
Cel mai recent răspuns: madalinatone , utilizator 09:26, 22 Octombrie 2013
da dumneavoastra le platiti. contactati un notar pentru calculul taxelor,care se calculeaza in functie de zona amplasamentului, la pret/mp sau pret/ha, iar pretul real al tranzatiei nu poate fi mai mic decat acela ce rezulta din grila notarilor, decat daca partile sunt rude de gradul I, inclusiv a impozitului si a taxei de inscriere la cartea funciara.
Ultima modificare: Marți, 22 Octombrie 2013
madalinatone, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil laura_agapy laura_agapy As dori sa stiu cat ar costa actele de vanzare- cumparare la notariat daca mama mea imi vinde mie casa. Casa are 80 mp iar terenul 187 mp. Ma gandesc ca poate ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unei case crystyyy83 crystyyy83 buna ziua, as vrea sa stiu si eu ,daca se poate, la o casa in valoare de 36000 de euro cit m-ar costa notarul ? (vezi toată discuția)
Cost estimativ contract de intretinere parinti pynu pynu Buna seara , intrebarea mea este urmatoarea , tatal meu detine 2 imobile un apartament si o casa si as dori sa stiu cum pot face contract de intretinere cu ... (vezi toată discuția)