avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere contract telefonie la inchidere firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere contract telefonie la inchidere firma

Buna ziua,

Am incheiat un contract pe 2 ani cu o companie de telefonie mobila, in calitate de persoana juridica.
Intre timp, chiar daca aproape au trecut cei 2 ani, as dori sa reziliez contractul deoarece am inchis firma.
Intrebarea ar fi daca pot sa fac acest lucru fara a intervenii clauzele abuzive ale acestor companii, adica fara sa platesc nimic.In contract nu este stipulat ce se intampla in cazul in care persoana juridica isi inceteaza activitatea.Practic ei emit facturi pe ceva ce nu mai exista, practic persoana juridica nu mai are raspundere pentru ca nu mai exista.
Va rog sa ma lamuriti ce se intampla in acest caz si daca pot sa reziliez acest contract.Si eventual sa-mi comunicati si un suport legal.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:13, 22 Octombrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Nu are nici o legatura raspunsul dat cu intrebarea mea.In primul rand nu e vorba de orange, iar in alt doilea rand este vorba despre persoana juridica, respectiv inchidere firma.
Ce intelegeti prin societate "inchisa"?
Societate radiata din evidentele registrului comertului?
Sau societate cu activitate suspendata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mobila de catre o pers juridica didi777 didi777 Buna, Eu in calitate de pers juridica am incheiat un contract cu o companie de telefonie mobila. La expirarea perioadei contractuale mi s-a spus ca nu pot ... (vezi toată discuția)
Cum reziliez un contract de internet ca persoana juridica? Sorin_mn Sorin_mn Buna ziua, reprezint o persoana juridica si doresc sa reziliez un contract incheiat cu o firma mare de furnizare servicii internet. Se doreste rezilierea ... (vezi toată discuția)
Rezilere contract orange zegetina zegetina Buna ziua. Am incheiat cu Orange un contract pe 24 luni pentru servicii de internet. Am avut extraordinar de multe probleme cu ei. Peste zi internetul merge ... (vezi toată discuția)