avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Problema taxa scolarizare Carol Davila -
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Problema taxa scolarizare Carol Davila -

Sunt anul 6 la Facultatea de Medicina Dentara din Bucuresti si am fost informat de contabilitatea facultatii ca nu imi gasesc dovata de plata pentru anul 2.

Doamna de la contabilitate mi-a zis ca trebuie sa platesc de urgenta daca vreau sa fiu inscris in anul 6. O alta problema este ca nu mai am chitantele.

Care este calea legata ca problema mea sa fie rezolvata? Presupun ca undeva sunt inregistrari in contabilitate cu platile facute de mine.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: laura-jurist , utilizator 15:22, 22 Octombrie 2013
dreptul la actiune in cazul obligatiei de plata a unei sume debani se prescrie in 3 ani. asta daca nu aveti precizat un alt termen in contractul semnat cu universitatea.teoretic, nu prea au ce sa faca impotriva dvs. daca refuza sa va inscrie in anul 6 este un comportament abuziv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu facultatea, refuz restituire dosar fără plata a jumătate din taxă Corinna97 Corinna97 Buna ziua! am nevoie de un raspuns urgent. M-am înscris anul trecut la facultatea de asistență medicală din Craiova, la taxa, am mers 2 saptamani, după ... (vezi toată discuția)
O doamna profesoara care abia ma asteapta la examen davidioana davidioana Buna ziua. Sunt studenta in anul 1 al facultatii de Medicina Dentara,Bucuresti si am o problema cu una din doamnele profesoare. am avut curajul sa intreb de ce ... (vezi toată discuția)
Drept de munca cu adeverinta echivalenta dipomei de licenta universitare??? xamalinda xamalinda Am terminat facultatea de[b] Medicina Dentara [/b]in luna aceasta(septembrie 2008).Pana se elibereaza Diploma(care pote fi eliberata chiar pana in Ianuarie sau ... (vezi toată discuția)