avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare-cumparare auto incheiat de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare-cumparare auto incheiat de mana

Buna ziua,ma lovesc de urmatoarea problema: Am vandut un autoturism(am incheiat contract de mana,de vanzare-cumparare intre cele 2 parti) iar in acel contract s-a specificat faptul ca diferenta de bani se achita la data de X. Acea data a fost depasita cu 2 luni de zile si persoana respectiva nu vrea sa-mi dea diferenta(la achitarea diferentei urma sa mergem la notar sa semnam acel contract de comodat-masina nu are taxa de inmatriculare platita,la acel moment era vama). Cum pot sa-mi recuperez banii sau ce alta posibilitate am sa-mi recuperez banii sau masina. Multumesc anticipat pentru sfat.
Cel mai recent răspuns: brebanmarius , utilizator 20:15, 10 Noiembrie 2013
Mergeti la notar sau la avocat.
Se poate deschide si proces.
si mai exact ce se poate face,obtine? multumesc
imi explica si mie cineva cum sta problema in cazul meu? am un program foarte incarcat si nu pot ajunge la un avocat . multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua la toti forumistii - recuperare masina SERCOM AUTO SERCOM AUTO Am si eu o speta din care nu stiu cum sa ies in mod elegant. deci: In luna octombrie 2008 am vandut unui cetatean un autoturism opel corsa cu suma de 4000 ... (vezi toată discuția)
Restante impozit mijloc transport GEO GEO GEO GEO GEO GEO Buna ziua, Problema de care m-a lovesc eu este de felul urmator.: In anul 2003 am dat un autoturism personal,printr-un contract de comodat ,unui cetatean ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat , o problema sau nu la iesirea din tara ? popescuady92 popescuady92 Buna seara ! Am si eu o mica nelamurire , m-am hotarat de curand sa plec in strainatate , cu masina ... doar ca masina este inmatriculata pe numele mamei .... ... (vezi toată discuția)