avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la procesul verbal de sechestru mobiliar
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la procesul verbal de sechestru mobiliar

In ce termen se poate face contestatie la procesul verbal de sechestru mobiliar?
Cel mai recent răspuns: Oana-Maria Pitiritean , Avocat 00:05, 23 Octombrie 2013
Contestatia la executare se introduce in termen de 15 zile de la momentul comunicarii actului de executare silita contestat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As putea face contestatie la executare? alina cristi alina cristi Buna ziua!am si eu o problema...avem niste datorii la administratie(duntem societate cooperatista) in valoare de 80.000 lei inregistrate din noiembrie anul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! tatal meu a avut facut o descoperire de card acum ... Mihocicristian Mihocicristian Bună ziua! Tatal meu a avut facut o descoperire de card acum vre o 10 ani, si acum i a venit sa plateasca 7600 lei, el a fost de acord a discutat cu firma de ... (vezi toată discuția)
Cum este corect Diaconu Stefan Diaconu Stefan Am o executare silită primită eu și girantul,cu proprire pe salariu, executorul mă sună să plătesc integral ori vine și pune sechestru pe bunuri,și ... (vezi toată discuția)