avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum este corect
Discuție deschisă în Executare silită

Cum este corect

Am o executare silită primită eu și girantul,cu proprire pe salariu, executorul mă sună să plătesc integral ori vine și pune sechestru pe bunuri,și dobânda creste in continuare Astăzi este a 15 zi de când am primit înștiințare.Ce fac pot face contestație?
Cel mai recent răspuns: Diaconu Stefan , utilizator 13:19, 21 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Puteti sa faceti contestatie la executare si sa solicitati si suspendarea executarii silite in situatia in care va incadrati intr-unul din motivele de contestatie prevazute de lege. Contestatia la executare se face in termen de 15 zile de la primirea comunicarii actului de executare pe care il contestati, termenele fiind suspendate pe durata starii de urgenta care tocmai a expirat. Luati legatura cu un avocat care sa poata studia dosarul de executare silita si sa va indrume in concret.
Am primit înștiințarea pe data de 7, starea de urgență a fost până pe 14.Se in calcul? Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,sunt executata silit de investcapital ltd,am avut extensie ... Carmenstratone Carmenstratone Buna ziua,sunt executata silit de Investcapital LTD,am avut extensie de card in anul 2014 de la BCR,m-i se face poprire 1/3 pe salariu,am făcut contestație ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre contestatie la executare, contestatie la titlu si suspendare cezarad cezarad Puteti sa imi spuneti si mie concret care este diferenta esentiala intre contestatia la executare , contestatia la titlu si suspendarea executarii ? Stiu din ... (vezi toată discuția)
1. art. 715 alin. (1) cod procedură civilă prevede că: „(1) ... nicu144 nicu144 1. Art. 715 alin. (1) Cod Procedură Civilă prevede că: „(1) Dacă prin lege nu se prevede altfel, contestaţia privitoare la executarea silită ... (vezi toată discuția)