avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... concesiune teren aferent
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

concesiune teren aferent

Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoare problema:
Am inchiriat pe termen de 10 ani un imobil de la un consiliu local. In urma actului de inchiriere sa incheiat un proces verbal de predare primire in care sa trecut suprafata construita, suprafata utila(pe aceasta suprafata se plateste chiria) precum si suprafata terenului aferent cladirii.
Dupa un an de la prezentul act si in urma "alegerilor in primarie", noua conducere vrea sa-mi ia terenul aferent cladirii concesionate pe diferite motive.
E posibil acest lucru din punct de vedere legal?
Ultima modificare: Vineri, 27 Martie 2009
cotescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 21:44, 30 Martie 2009
Indiferent daca a fost sau nu un "bonus" primit de la fosta administratie, atata timp cat terenul este inclus in contractul dvs, chiar si in urma unui act aditional, primaria sau consiliul local nu au cum sa-l ia inapoi inainte de incheierea termenului pentru care a fost semnat contractul.
Atribuirea de locuri de casa pentru tineri nu este o activitate de utilitate publica !
CDruia a scris:

Atribuirea de locuri de casa pentru tineri nu este o activitate de utilitate publica !

Absolut de acord.Aveti perfecta dreptate!Nu vreau sa fiu rautacios dar avand in vedere ca dl. Cotescu ne spune ca Primaria cam intentioneaza sa ia terenul inapoi (cum de nu-i cer bani pt.teren?) si precis nu s-a atribuit nimic pana acum tinerilor, ...vor gasi ei ,cat de curand , o utilitate publica viitoare.;)La asta se pricep foarte bine!
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2009
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar de cladire concsesionar teren ContSters466384 ContSters466384 in 2005 am achizitionat prin licitatie ,constructii ale unei firme de stat , aflate in complexul de productie al acestuia . am intocmit toate actele notariale ... (vezi toată discuția)
Concesiune buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: in 2018 ... nicu_dulcesti nicu_dulcesti Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: In 2018 am cumparat, prin licitatie de la Executor, cateva cladiri reprezentand cca 10% dintr-o ... (vezi toată discuția)
Transmiterea concesiunii lucasamuel lucasamuel O persoana a concesionat de la primarie o parcela de teren pe care a construit o casa. Mi-a vandut casa si terenul intocmind un act de mana. Ulterior a ... (vezi toată discuția)