avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce acte sunt necesare la semnarea contractului de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Ce acte sunt necesare la semnarea contractului de vanzare-cumparare prin licitatie intre adjudecator si firma care la scos la licitatie?

ce acte sunt necesare la semnarea contractului de vanzare-cumparare prin licitatie la un notar?
Cel mai recent răspuns: inchiriez2012 , utilizator 10:36, 23 Octombrie 2013
De ce contract vorbiti? Nu semnati niciun contract, actul de adjudecare e actul cu care veti dovedi proprietatea.
pai am semnat procesul verbal de castigare a licitatiei,mentionez ca firma care s-a ocupat a fost o firma care se ocupa cu insolvente si a scos la licitatie bunuri mobile cat si bunul imobil care lam adjudecat eu...si la sfarsit s-a facut procesul verbal de castigare a licitatii si mi s-a spus ca dupa ce am achitat integral trebuie mers la notar sa semnan contractul si eu, si un delegat din partea firmei respetive,nu stiti cumva ce acte trebuiesc duse la notar?pentru ca momentan nu am reusit sa ajung la unul.multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autentificare contract vanzare-cumparare pe firma, la notariat nisara1 nisara1 Buna ziua, in anul 2004 am cumparat cu act de vanzare-cumparare neautentificat la notar un teren, de la o societate. La facut licitatie, hoatarare AGA, s-a ... (vezi toată discuția)
Act adjudecare licitatie bunuri imobile simonia80 simonia80 Buna ziua.Am achizitionat in 2008 o cladire in urma licitatiei organizate de un lichidator.Am castigat licitatia,am platit intreaga suma la care s-a adjudecat ... (vezi toată discuția)
Apartament scos la licitatie PaulaGheorghita PaulaGheorghita Buna ziua, Sunt interesata sa achizitionez un apartament scos la licitatie datorita neplatei ratelor la banca (BCR). Licitatia va avea loc pe 11 decembrie, ... (vezi toată discuția)