avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Injurii, jigniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Injurii, jigniri

Buna ziua,
In decursul a doua saptamani, am purtat o discutie contradictorie cu o cunostiinta. Certurile au avut loc fata in fata, cat si in mediul virtual. Mentionez ca tot ce am facut a fost sa ii aduc argumente la ceea ce el sustinea, iar el mi-a adus jigniri precum „isterica, maniaca, ai probleme cu capul, mincinoasa” si tot mai departe. As dori sa stiu daca se poate face ceva in acest sens. Nu mi se pare absolut deloc normal sa fiu supusa la un astfel de tratament si pun demnitatea mea inainte de toate. In primul rand, as dori sa ii dau o lectie pentru a nu proceda si pe viitor asa. Mentionez ca individul face parte dintr-un partid politic.
Va multumesc,
Teodora
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 13:00, 23 Octombrie 2013
Stimat forumist,

În măsura în care se pot proba, ca acțiune juridică, eu vă sfătuiesc să intentați o acțiune civilă având drept obiect daune morale pentru lezarea imaginii.

Totuși, poate cel mai bine ar fi să rupeți, pur și simplu, legătura cu persoana respectivă.

În ceea ce privește posibilitatea introducerii unor acțiuni penale, dacă este cazul, vă sfătuiesc să observați cele discutate aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

Cu stimă.

Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2013
andreigrigoriu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de actiune pot dechide in instanta pentru insulta si calomnie? cristinav2011 cristinav2011 Buna ziua! Sunt cadru didactic ,am gradul I(obtinut cu nota 10),sunt inspector metodist si sefa de cerc pedagogic. O colega ,cu mai multa experienta ,dar care ... (vezi toată discuția)
O cunostinta ma ameninta si santajeaza personal si afacerea cu care ma ocup ContSters324813 ContSters324813 Buna ziua, Va contactez cerandu-va ajutorul in legatura cu o problema ce ma priveste, voi incerca sa dau detalii care sper sa fie folositoare. De curand, ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau abuz de incredere aaionut30 aaionut30 Buna ziua,as dori sa va cer o parere intrucat nu sunt sigur de ce anume trebuie sa fac. Pe scurt,am o problema cu un individ caruia i-am incredintat masina ... (vezi toată discuția)