avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Facturi de penalitati (marfa sustrasa ) sau penalitati ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Facturi de penalitati (marfa sustrasa ) sau penalitati de intarziere la plata

Buna ziua
Primesc in fiecare luna facturi de la furnizori cu marfa sustrasa cu TVA .
Eu le consider penalitati contractuale si le contez integral pe 6581 .
Aceste costuri sunt cheltuieli deductibile fiscal ?
Tot in fiecare luna mai primesc si facturi de intarziere la plata ( Orange , Vodafone , leasing ) . Acestea sunt deductibile fiscal ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: VeneciucAngelica , utilizator 11:41, 1 Noiembrie 2013
Multumesc frumos
eu am incercat sa ii conving sa factureze penalitati fara tva dar fara succes .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tratament fiscal tva in caz de dauna razvy_balan razvy_balan In timpul unui transport avem o dauna totala. Cu furnizorii avem contract iar marfa este asigurata. Furnizorul ne-a facturat marfa cu mentiunea \\"dauna\\". ... (vezi toată discuția)
Tratament contabil si fiscal " indicator de performanta" facturat de catre beneficiar prestatorului Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Buna ziua, As dori cateva opinii in legatura cu urmatoarea speta: Intr-un contract de prestari servicii exista un articol care stabileste ca anual vor fi ... (vezi toată discuția)
Suma acordata in avans catre un furnzior din ue RobertR RobertR Buna ziua, Firma la care lucrez a incheiat un contract cu un furnizor din UE pentru achizitia de marfa. Obiectul contractului il reprezenta 5 livrari de ... (vezi toată discuția)