avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se poate trece de la angajat pe perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se poate trece de la angajat pe perioada determinata la nedeterminata?

Cum poate trece un functionar public de la angajat pe perioada determinata(01.02.2013-05.10.2014),la angajat pe perioada nedeterminata,precizez ca a fost angajat in urma suspendarii postului pe o perioada de 3 ani, termen care inceteaza la 05.10.2014?
Precizez ca functionarul public titular nu va reveni la munca in 05.10.2014!
Cel mai recent răspuns: crisandaniela , utilizator 14:57, 24 Octombrie 2013
Cel mai simplu ar fi printr-un act adtional. Se poate si prin incetarea contractului pe durata determinata, la data expirarii acestuia, urmata de un nou CIM, pe durata nedeterminata, incepand cu aceasi data.
Nu se face niciun act aditional , in acest sens
Fiind vorba despre sectorul bugetar - functionari publici - sunt incidente alte dispozitii legale.
Va rog mai detailat, daca se poate!
Trebuie organizat concurs/examen pentru ocuparea unui astfel de post.

Art. 30 C.mun.
(1) Incadrarea salariatilor la institutiile si autoritatile publice si la alte unitati bugetare se face numai prin concurs sau examen, dupa caz.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim pe perioada determinata ContSters70537 ContSters70537 Buna, Stiti cumva daca in cazul unei institutii publice un CIM incheiat pe perioada determinata poate fi modificat prin act aditional intr-un CIM pe perioada ... (vezi toată discuția)
Problema supendare-angajare Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Va supun atentiei o speta in care am nevoie de ajutor! Un salariat are CIM suspendat pina la data de 04.03.2013. Pe postul lui a fost angajat cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. as dori să mă sfătuiti în următorul caz. am ... ildifree67 ildifree67 Bună ziua. As dori să mă sfătuiti în următorul caz. Am o îngrijitoare suplinitoare, adică CIM pe perioadă determinată. Titulara postului a decedat. ... (vezi toată discuția)