avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Penalizari asociatie executare silita
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Penalizari asociatie executare silita

Buna! In timp la asociatie s-au adunat penalizari pt care am fost data in judecata si ulterior dosarul a ajuns pe biroul executorului. Am discutat cu executorul sa platesc lunar suma de 500 lei pana la achitarea datoriei.Am achitat 2 luni ( total 1000 lei), dar luna asta nu pot achita 500, am doar 300, iar executorul face presiuni asupra administratorei asociatiei sa nu-mi primeasca nici un ban pt restante sau factura lunara pana cand nu achit aia 500 lei la el. Are dreptul sa-mi interzica mie sa-mi platesc factura lunara si dminiatratorei sa incaseze banii? Eu platesc la executor doar penalizarile. Multumesc pt ajutor.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:00, 24 Octombrie 2013
mikaela94 a scris:
Am discutat cu executorul sa platesc lunar suma de 500 lei pana la achitarea datoriei.

Executorul putea sa va execute pentru intreaga suma. A facut o concesie, a inteles necazul dumneavoastra si a acceptat sa platiti cate 500 lei/luna. Acum este randul dumneavoastra sa va tineti promisiunea. Aveti, nu aveti, trebuie sa platiti asa cum v-ati inteles. Executorul mai are si alte parghii ca sa obtina banii de la dumneavoastra si mai bine cereti sprijinul rudelor, prietenilor sa va imprumute decat sa fiti executat silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul nu imi scade doar din debit, ci si din penalitati Daniel_Blondu Daniel_Blondu Situatia este in felul urmator. Eu am 3000 RON datorie curenta, cu 10000 PENALITATI. Lunar achit 500 RON, insa, suma este impartita, dupa placerea casierului ... (vezi toată discuția)
Penalizari intretinere soso1986 soso1986 Sal, as vrea sa stiu daca se poate de la un expert contabil cum se calculeaza penlizarile la intretinere, am 2000 de lei de plata si administratorul mi-a zis ... (vezi toată discuția)
Plata restantelor florinamatei florinamatei Buna ziua,am ramas restantiera de acum un an,platind dar nu suficient sa pot acoperi in totalitate,in ultimele 5 luni am platit sume intre 500 ron ... (vezi toată discuția)