avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achizitie teren din spatiul UE
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achizitie teren din spatiul UE

Buna ziua ,

Tocmai am primit vestea ca suntem pe cale de a cumpara un teren din spatiul UE, noi fiind persoana juridica romana, platitoare de TVA.

Terenul presupun ca face parte din categoria teren construibil.
Intrebarea mea este la ce ar trebui sa ma sesizez : este o achizitie intracomunitara (ce declaratii fac ?, in cazul in care vanzatorul e PJ sau PF). La ce ar trebui sa mai fiu atenta ?
Cel mai recent răspuns: ioanatodi , utilizator 14:32, 24 Octombrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platitor tva intracomunitar sau permanent??? albucristian albucristian Am infiintat o firma de consultanta in Romania care va presta servicii de consultanta in inginerie in locatille cerute de client. Clientul este o firma ... (vezi toată discuția)
Marfa cumparata din ue cu tva platit acolo gheorghe2 gheorghe2 Daca sunt \"consumator\" si marfa e cumparata din UE cu TVA platit acolo, mai platesc TVA in vama ? (vezi toată discuția)
Declaratia 390 klariss klariss Buna ziua! O PJ din Romania platitoare de tva a achitat in luna septembrie un avans achizitie auto catre o PJ platitoare de tva UE. Nu s-a primit factura ... (vezi toată discuția)