avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Recuperare dividende
Discuție deschisă în Bursa de valori

Recuperare dividende

Buna ziua,
As dori sa intreb daca stie cineva unde trebuie sa ma adresez pentru a recupera dividendele la PETROM pentru anii 2006- 2009, deoarece la banca am primit numai pe ultimii 3 ani.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:54, 24 Octombrie 2013
Trebuie sa va interesati la firma. E posibil sa fi decis ca se prescrie dreptul de a mai ridica dividende pentru perioadele mai vechi de trei ani. Asa se intampla si pe la SIF-uri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acțiuni Nelu79 Nelu79 Bună ziua! Aș dori dacă se poate să mă sfătuiți în legătură cu niște acțiuni ale părinților. Am depus atunci după 90 niște acțiuni la Petrom ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar aliceee aliceee Am un certificat de actionar la SIF Muntenia din 1996 care a apartinut tatalui meu, care a decedat in urma cu 15 ani. Pe cretificat scrie ca este detinatorul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, detin actiuni la terapia sa, dar nu le-am ridicat ... Sandor Both Sandor Both Buna ziua, detin actiuni la Terapia SA, dar nu le-am ridicat dividendele din anul 2006, cand aceasta societate s-a retras de la bursa de valori. Cu cateva zile ... (vezi toată discuția)