avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua, detin actiuni la Terapia SA, dar nu le-am ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua, detin actiuni la Terapia SA, dar nu le-am ridicat ...

Buna ziua, detin actiuni la Terapia SA, dar nu le-am ridicat dividendele din anul 2006, cand aceasta societate s-a retras de la bursa de valori. Cu cateva zile in urma m-am interesat legat de dobandirea dividendelor, si pana la urma am primit doar pentru ultimii 3-4 ani. Mi sa comunicat ca dividendele neridicate se prescriu dupa 3 ani, conform codului civil 2517, art 67, alin 5. As dori sa ma asigur daca ar fi vreo cale sa dobandesc dividendele din 2006-1018? Multumesc! cu stima, Sandor Both
Cel mai recent răspuns: Sandor Both , utilizator 07:26, 12 Octombrie 2022
Buna ziua, cele mai vechi de 3 ani sunt prescrise.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata dividentelor neridicate IonelDn IonelDn Buna ziua! Sunt trecut ca mostenitor pentru niste dividente ale unei intreprinderi unde a lucrat tatal meu. Acestea au fost primite in anul 2000, dar nu s-a ... (vezi toată discuția)
Dividendele se mai prescriu dupa 3 ani? cccristina cccristina am si eu o intrebare ..dividendele se mai prescriu dupa 3 ani/?am citit legea 31/1990 si nu prea inteleg precizez ca dividendele sunt din 2005 si anul ... (vezi toată discuția)
Dividende pentru acțiuni la terapia? Stoian ion Stoian ion Bună ziua am întrebare la dumneavoastră: Sunt acționar la Terapiea Ranbaxy Cluj Napoca prin acțiunile depuse date de FPP în 90 .De atunci nu am ... (vezi toată discuția)