avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cesionare creante
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cesionare creante

Am 2 societati comerciale.
Una dintre ele a castigat un proces pentru recuperarea unei creante.
Intre timp m-am decis sa inchid aceasta societate si as vrea sa cesionez aceste creante catre cealalta societate, este acest lucru posibil sau trebuie sa am prima societate activa pana la intrarea banilor in cont? Daca este posibil ce presupune?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Claudia Jelea , Avocat 14:05, 28 Octombrie 2013
Puteti face cesiunea de creanta atat timp cat societatea nu a fost radiata de la Registrul Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorii ale unei societati de credit jidanu77 jidanu77 Bună seara, Am să vă expun în continuare o problemă pe care întâmpin de aproximativ 1 an de zile. În octombrie 2013,m-am trezit cu o executare silită ... (vezi toată discuția)
Raspunderea administratorului andyor andyor Buna ziua, In anul 2005 in calitate de administrator al unei firme, am incheiat un contract cu Orange SA, dupa o perioada nu am mai platit ramanand restant ... (vezi toată discuția)
Societate pe actiuni- transformare in srl si cesiune de actiuni ? emilia14 emilia14 Buna ziua, nu stiu daca s-a mai discutat acest subiect dar am nevoie de un sfat urgent, am urmatoarea speta: Un SA - 5 actionari, unul dintre actionari ... (vezi toată discuția)