avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune/vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune/vanzare cumparare

tinand cont ca bunica a decedat in urma cu 27 zile si are un singur mostenitor, notarul se va autosesiza ori va trebui sa incepem noi actele in vederea succesiunii respectiv vanzare-cumparare catre fiica mostenitorului?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 10:21, 25 Octombrie 2013
Succesorul se va adresa unui notar din zona ultimului domiciliu al defunctei, in vederea dezbaterii succesiunii . notarul nu se autosesizeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire mostenire/succesiune Bogdan_G Bogdan_G Buna ziua, am anumite neclaritati legate de dreptul de mostenitor si de succesiunea unei bunici. Situatia este relativ complicata, dar o sa incerc sa o explic ... (vezi toată discuția)
Succesiune oanacraciun oanacraciun Buna ziua, bunica mea a decedat in oct 2008, eu si fratele meu fiind singurii mostenitori (mama, unic copil decedat 1978). in acest moment nu detine nici un ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa 3 ani alex_andraaa alex_andraaa Situatia mea este urmatoarea: mama mea a murit acum 3 ani, nu a fost casatorita si eu sunt unica fiica.Am aflat de curand ca ar fi trebuit sa accept ... (vezi toată discuția)