avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vizitare minor

Buna ziua. Doresc sa ma ajutati..nu stiu ce sa fac si unde sa merg. Am divortat decomun acord...am fost de acord ca copilul sa fie incredintat mamei dar avem custodie comuna asupra cresterii si educari copilului. Am dreptul de a vizita copilul prin hotarare jdecatoreasca doua weekenduri pe luna...de sambata pana duminica la domiciliul meu. Problema este ca locuim in strainatate in acelasi oras..si nu imi pot vedea copilul din cauza ca fosta mea sotie a dus copilul in romania si la lasat cu mama ei. Ce ar trebui sa fac? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 18:11, 26 Octombrie 2013
Si domiciliul dvs unde e ? Unde era cand v-ati judecat ?
Unde a fost stabilita locuinta minorului prin hotarare? La mama sau este specificata o anume adresa? Mama unde are domiciliul legal?
o noua actiune in Romania ( domiciliul copilului)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea programului de vizita minor de catre mama custodiana ionutcrucea ionutcrucea buna ziua. sunt divortat de aproape un an...locuim in strainatate. incredintarea minorului a fost data mamei. eu am dreptul la vizita si de a lua minorul la ... (vezi toată discuția)
După divorț, minorul a fost încredințat spre creștere și educare mamei. poate ea să-i facă pașaport și să-l scoată din țară fără semnătura tatălui? Eduard2017 Eduard2017 Bună seara. După divorț sa încredințat spre creștere și educare mamei fata. Tatăl sa aibă dreptul la vizitare cu preluare prima duminica și a 3 a ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului minor dennisa dennisa Buna ziua, sa incep cu inceputul...traiesc in concubinaj cu sotul meu de aproximativ 3 ani,iar in urma aceatei relatii a aparut pe lume baietelul meu ... (vezi toată discuția)