avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nerespectarea programului de vizita minor de catre ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nerespectarea programului de vizita minor de catre mama custodiana

buna ziua. sunt divortat de aproape un an...locuim in strainatate. incredintarea minorului a fost data mamei. eu am dreptul la vizita si de a lua minorul la locuinta mea 2 weekenduri pe luna,dar din decembrie minorul a fost dus de catre mama in romania la bunici. fosta mea sotie nu raspunde la telefon de cateva luni bune...legatura cu minorul o am doar prin telefon cu numar de romania. ce trebuie sa fac sa respecte hotararea judecatoreasca?...sa pot fi alaturi de copilul meu. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:33, 28 Aprilie 2014
Mergeti la un executor judecatoresc si puneti hotararea in executare silita.
Unde ati divortat, la noi in Romania sau acolo unde sunteti ?
Cand ati divortat locuiati in strainatate ? Aveti prin hotarare dreptul sa luati copilul la locuinta dvs unde ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizitare minor cruceaionut cruceaionut Buna ziua. Doresc sa ma ajutati..nu stiu ce sa fac si unde sa merg. Am divortat decomun acord...am fost de acord ca copilul sa fie incredintat mamei dar avem ... (vezi toată discuția)
Vizita minora UTILIZ UTILIZ Buna, Sunt divortat, in urma casatoriei avem o fetita de 3 ani care a fost incredintata spre crestere mamei. In urma divortului am obtinut dreptul la vizita ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec in italia cu minorul daniela_alfa daniela_alfa buna ziua...fiica mea e divortata si are in ingrijire un copil minor de aproape 3 ani, eu lucrez in italia si m-ar interesa ce documente ar trebui sa aiba ... (vezi toată discuția)