avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Situatie lucrari - care este dovada acceptarii?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Situatie lucrari - care este dovada acceptarii?

buna ziua,
In data de 15.10.2013 am primit o situatie de lucrari pe care am dat un nr. de inregistrare, nu am semnata nimic doar am dat un nr. de inregistrare. Seful meu nu s-a inteles cu cel care ne-a trimis aceea situatie de lucrari si a refuzat semnarea ei. Prestatorul care a adus aceea situatie a zis ca nu conteaza ca nu o accepta ptr ca el are nr. de inregistrare ceea ce inseamna ca seful meu este bun de plata, in acest caz am fost mustrata ca am dat acel nr. de inregistrare si ca sunt buna de plata. Din cate stiu eu acel nr. de inregistrare nu inseamna decat ca am primit un document nu ca a si fost acceptat si bun de plata. Va rog mult sa-mi dati un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:28, 26 Octombrie 2013
Ca sa fie bun de plata, acel document trebuia sa aiba acesta rezolutie pusa pe el de catre seful dvs.
asta inseamna ca nu are cum sa-mi impuna mie plata acelei situatii de lucrari, mai ales ca aceea situatie nu este semnata ??
Intr-adevar, nu are cum sa va impute dvs asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am primit o factura de la o societate juridica pentru ... virgilbrd77 virgilbrd77 Buna ziua, Am primit o factura de la o societate juridica pentru prestari servicii neconcordante cu realitatea, factura fiscala a fost transmisa pe email o ... (vezi toată discuția)
Semnatura de primire la o factura coman cristina coman cristina sun o sc si am de facturat lucrari din anul 2009Doresc sa facturez deoarece am nevoie de bani ,iar societatea la care am lucrat va primi bani din subentie ... (vezi toată discuția)
Documente semnate muncitorSimplu muncitorSimplu Buna ziua, La firma la care lucrez ca inginer, am fost responsabil de o anumita lucrare. La terminarea lucrării, pe lângă procesul de predare al ... (vezi toată discuția)