avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Facultatea se considera vechime ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Facultatea se considera vechime ?

FACULTATEA SE CONSIDERA VECHIME IN MUNCA? SUNT ANGAJATA DE 8 ANI INTR-UN CAMIN DE VARSTNICI SI MI SE SPUNE CA NU E VEHIME
Cel mai recent răspuns: alexafarcas , utilizator 12:27, 25 Octombrie 2013
alexafarcas a scris:

FACULTATEA SE CONSIDERA VECHIME IN MUNCA? SUNT ANGAJATA DE 8 ANI INTR-UN CAMIN DE VARSTNICI SI MI SE SPUNE CA NU E VEHIME

nu
Anii de facultate sunt valorificati doar pentru stagiul de cotizare in vederea obtinerii dreptului la pensie.

Potrivit art.16 alin.4 C.mun., munca desfasurata in baza unui contract individual de munca constituie vechime in munca.
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in muncă Nastalin Nastalin Bună ziua. Dacă am lucrat pe perioadă determinată in fiecare vară de la vârsta de 16 ani din timpul studiilor liceale pana la cele de masterat ... (vezi toată discuția)
Facultatea =vechime in munca doar la pensionare? Ramona24 Ramona24 Buna ziua! M- ar interesa daca anii facultatii sunt socotiti ca vechime in munca doar la pensionare?de exemplu daca ai avea 6 ani vechime in campul ... (vezi toată discuția)
Perioada de 4 ani de facultate(curs de zi)constituie vechime ... Belgi Belgi Perioada de 4 ani de facultate(curs de zi)constituie vechime in munca? Buna ziua.In conditiile in care am o facultate absolvita la zi in perioada 2002-2006,cu ... (vezi toată discuția)