avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... lmpozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

lmpozit pe venit

Un PFA a platit impozit pe venitul agricol si contributii la sanatate pentru 2012 pentru un venit f. mare (la nivelul lui 2011 care a fost un an agricol bun).
Acum cand a venit regularizarea , e pe minus ( s-a platit 24411 si trebuia 557 lei) adica -23854 lei. La fel, contributie la asigurarile de sanatate: s-a platit 8391 lei plus penalizari pana la aprox 16000 lei.
Ce e de facut pentru situatia de fata?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:00, 26 Octombrie 2013
Adica aveti bani de recuperat, asa cum rezulta din decizia de impunere primita acasa? Mergeti la finante si solicitati sa se compenseze anumite obligatii de plata pentru pfa scadente acum sau sa vi se inapoieze banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regularizare contributii cas pfa Ana SM Ana SM Buna ziua! Cum se pot recupera contributiile la CAS pentru PFA (venit real individual) care au fost platite suplimentar pentru anul 2012? Cei de la Finante ... (vezi toată discuția)
Plata contributie la pensie pfa marius899 marius899 Buna, Am primit o instiintare de la finante in legatura cu faptul ca sunt obligat sa platesc pensiile pe anul 2013, desi eu nu realizez venit minim in acest ... (vezi toată discuția)
Pfa nuta_statache nuta_statache As dori sa-mi deschid un PFA. Am 45 ani, si momentan nu lucrez. Care sint taxele, darile, .... ce trebuie sa le platesc dupa infiintarea PFA-ului , unde / ... (vezi toată discuția)