Buna ziua. Am urmatoarea speta:
Printr-o hotarare de Consiliu de administratie al unei societati comerciale s-a stabilit faptul ca nu se mai acorda unele ajutoare decat ptr. parintii /copii angajatului , cat timp societatea este pe pierdere (desi prin CCM-ul in vigoare era prevazut altceva) iar ulterior se modifica CCM -ul printr-un act aditional in care se prevede o anumita suma care se acorda cu titlu de ajutor, care este alta decat cea prevazuta prin Hotararea de consiliu de administratie. Mentionez faptul ca intre timp societatea a fuzionat cu alte societati, deci si-a schimbat forma juridica, respectiv din filiala a devenit sucursala.
INTREBARE: In aceasta situatie, va rog sa imi spuneti se aplica prevederile referitoare la ajutoare mentionate in actul aditional la CCM?
Nu vad ce rost mai are acea hotarare , daca exista un act aditional la ccm. ulterior acesteia.
Daca am face analogie cu actele normative, ar insemna ca actul aditional a revocat acea hotarare.
Semnarea actului aditional la ccm inseamna ca patronatul si-a dat acordul la stabilirea altor prevederi decat cele mentionate in hotararea unilaterala.
C.c.m.
LuciMG
Sunt jurist la o firma si ...as dori sa ma lamureasca si pe mine cineva mai experimentat ca mine ce se intampla in cazul in care Contractul Colectiv de Munca ... (vezi toată discuția)