avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire sau proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire sau proprietate

locuiesc an apartament de 37 ani.........pana an 1993 am locuit cu chirie..........sora mea sa maritat in 1987 si eu am locuit cu mama ....am cumparat apartamentul an 1993 dar deoarece era de inteprindere contractul e pe numele mamei ...mama a murit an 2008 si acum sora mea are pretentii la apartament......Daca sora mea a plecat an 1987 si eu l am cumparat an 1993 are drept la mostenire? apartamentul e achitat de mine doar ca contractul e pe numele mamei..ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Elena Iorga , Avocat 22:23, 29 Martie 2009
actiunea de partaj succesoral va trebui formulata( va fi un proces greu ), sora dvs a facut vreun act de acceptare a mostenirii lasate de mama

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua !va rog sa ma ajutați cu un răspuns la următoarea ... grs_iulia grs_iulia Buna ziua !Va rog sa ma ajutați cu un răspuns la următoarea problema: Părinții mei au locuit in timpul căsniciei intr- un apartament dat in chirie de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu sora mea din cauza moștenirii. cui mă adresez pentru amenințări scrise și verbale? nicoletaX32 nicoletaX32 Pentru amenintari in mass media, telefon si in public stradal, care este sanctiunea si cui ma adresez prima oara? Suntem 2 surori la parinti ( eu cea ... (vezi toată discuția)
Dreptul la proprietate julieta40 julieta40 Buna seara,as dori ca cineva sami raspunda,am o problema,in anul 2011,in lunaaugust,mama mea a facut un imprumut cu o garantie imobiliara,in notariat,iar anul ... (vezi toată discuția)