avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract garantie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract garantie

Buna ziua, am un contract de garantie cu firma unde lucrez momentan. Contractul nu are nici un numar si nici o referire ca ar fi un act aditional la vreun contract cu numar. Pe langa conditiile standard care impun in cazul in care produc poagube sa imi fie retinuta suma respectiva din garantie exista o clauza care mi se pare abuziva.

" Subsemnatul X, consimt sa despagubesc compania Y cu garantia mea gestionara si in situatia in care intrerup contractul de munca din initiativa mea daca demisia are loc in primii 4 ani de la incadrarea in functie precum si in situatia in care compania imi desface contractul de munca cu titlul de despagubire pentru pregatirea si formarea mea profesionala. "

Deci chiar daca nu produc pagube daca plec mai repede de 4 ani vor sa imi retina garantia. Pregatirea profesionala nu am facut si nu stiu ce considera ei a fi asta, nu am semnat nici un contract pt nici un curs cum ca as fi de acord sa fac cursul X iar in caz ca plec sa mi se retraga din garantie. Este legala aceasta clauza?
De asemenea contractul a fost facut cand ocupam alta functie intre timp s-a schimbat si functia iar contractul nu a fost refacut.

Contractul nu este facut nici la notar este o simpla foaie A4 cu titlul Contract garantie .
Cel mai recent răspuns: ContSters304089 , utilizator 10:41, 27 Octombrie 2013
Nu este legala acea clauza.

Art. 3 C.mun.
(1) Libertatea muncii este garantata prin Constitutie. Dreptul la munca nu poate fi ingradit.
(2) Orice persoana este libera in alegerea locului de munca si a profesiei, meseriei sau activitatii pe care urmeaza sa o presteze.
(3) Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.
(4) Orice contract de munca incheiat cu nerespectarea dispozitiilor alin. (1)-(3) este nul de drept.

Incalcă libertatea muncii, fiind prin urmare lovită de nulitate, clauza dincontractul individual de muncă prin care se interzice salariatului săpărăsească unitatea o anumită perioadă de timp, fără a exista premisa pregătirii profesionale a salariatului la cererea şi pe cheltuiala angajatorului, în condiţiile art. 198 alin. (1) din Codul muncii.
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze abuzive in contractul de munca marincasg marincasg Firma la care lucrez, m-a pus sa semnez un act aditional la contractul de munca prin care ma obliga la plata unei sume de 2000 euro in cazul in care plec de la ... (vezi toată discuția)
Probleme demisie paundaniel paundaniel sunt pilot maritim .am un act adizional la contractul individual de munca in care ma oblig sa platesc o suma de bani,daca plec in termen de 5ani din ... (vezi toată discuția)
Contract de munca vood0o vood0o Buna ziua, Intampin o situatie unica. O companie doreste sa ma angajeze, dar pe langa contractul individual de munca se doreste semnarea unui act ... (vezi toată discuția)