avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozitare venituri din dobanzi
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Impozitare venituri din dobanzi

Buna seara tuturor oamenilor de pe forum. Pot fi chemat de catre anaf din orasul de domiciliu(mentionez ca sunt rezident in Italia de ani buni si in prezent aici stau),sa fac dovada dobanzii obtinute pe un carnet de cec(depozit postal nu cont curent) in Italia????
Din moment ce stati in Italia trebuia sa va stabiliti rezidenta fiscala acolo si nu mai aveati treaba cu fiscul roman.
Dar nu cred ca s-a intamplat asa, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass pentru venituri din dobanzi bancare persoana cu rezidenta in italia asbinvest asbinvest Buna ziua ! Sunt persoana cu rezidenta in Italia si cu servici pe baza de contract in Italia , orasul Milano de peste 8 ani de zile iar in Romania , loc. ... (vezi toată discuția)
Contributie de sanatate pentru dobanzi bancare-inselaciune? ANA-MARIA COSULETU ANA-MARIA COSULETU Buna ziua, Sa zicem ca sunt mama a unui copil de 4 ani,casnica,sotul lucreaza in constructii prin tara.Acesta deschide un cont la CEC(are val de 1400 lei) la ... (vezi toată discuția)
Declararea domiciliului fiscal hincuvictor hincuvictor Buna ziua. Vad ça din nou Codul Fiscal este modificat prin OUG. Mai nou, Guvernul vrea sa ii oblige pe cei ce pleaca din Romania pe termen lung (care nu ... (vezi toată discuția)