avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore fara plata in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore fara plata in Revisal

Buna ziua, un salariat a lucrat mai multe zile la rand, la un program de 8 ore, doar 4 ore, restul de 4 ore/zi fiind fara plata ( a facut cerere in acest sens). In total are 56 ore nelucrate. Se inregistreaza in Revisal suspendare de contract?

Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Octombrie 2013
zpavel_alia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:19, 27 Octombrie 2013
Potrivit Codului Muncii, suspendarea c.i.m. in cazul acordarii CFP este facultativa si nu obligatorie.

Daca pentru acele ore s-a decis suspendarea c.i.m., atunci aceasta se opereaza in REVISAL.
Cum se opereaza in Revisal? Nu are nici o zi in care nu a muncit deloc, ci doar zile in care a muncit mai putin.
Nu operati asa ceva, in REVISAL. In pontaj, va apare cu 4 ore lucrate si 4 ore invoire, de exemplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cererea de concediu fara salar a salariatului pentru ... ionela11 ionela11 Buna ziua, Cererea de concediu fara plata a salariatului pentru doua zile doar se inregistreaza in Revisal?.....ce termen de trimitere in Revisal am ... (vezi toată discuția)
Data incetarii suspendarii in revisal iirina_19 iirina_19 Am un contract suspendat in perioada 19.10-18.11(23 zile fara plata) si am trecut in revisal data inceput suspendare=19.10(prima zi de concediu fara plata) si ... (vezi toată discuția)
Concediul fara plata se opereaza in revisal? coraliana coraliana Doresc sa stiu daca concediul fara plata acordat salariatilor se opereaza in Revisal. Mentionez ca se acorda 15 zile/luna concediu fara plata prin ... (vezi toată discuția)