avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Cererea de concediu fara salar a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Cererea de concediu fara salar a salariatului pentru ...

Buna ziua,

Cererea de concediu fara plata a salariatului pentru doua zile doar se inregistreaza in Revisal?.....ce termen de trimitere in Revisal am ?

chiar si o zi de concediu fara plata (cerere) a salariatului trebuie anuntata in Reges?
multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2024
ionela11, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:36, 23 Octombrie 2024
Cererea nu se inregistreaza in REVISAL , ci suspendarea c.i.m. pentru concediu fara plata ..Aplicatia nu impune un numar minim de zile de CFP pentru a fi operata suspendarea c.i.m.
sa inteleg ca daca salariatul are cerere pentru doua zile de concediu fara plata.....trebuia sa ii intocmesc suspendarea contractului de munca pentru doua zile si aceasta anuntata in Revisal?

daca nu i-am intocmit suspendarea contractului de munca pentru cele doua zile ce se poate intampla?
multumesc
Nimic..suspendarea nu este obligatorie in situatia acordarii CFP ...insa sunt unele ITM-uri care spun ca se suspenda si se opereaza in REVISAL.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul fara plata se opereaza in revisal? coraliana coraliana Doresc sa stiu daca concediul fara plata acordat salariatilor se opereaza in Revisal. Mentionez ca se acorda 15 zile/luna concediu fara plata prin ... (vezi toată discuția)
Ore fara plata in revisal zpavel_alia zpavel_alia Buna ziua, un salariat a lucrat mai multe zile la rand, la un program de 8 ore, doar 4 ore, restul de 4 ore/zi fiind fara plata ( a facut cerere in acest ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata negut_dorina negut_dorina Pt concediu fara plata se face suspendarea contractului si se opereaza in revisal ? Cu ce art se suspenda ctr si ce documente tb intocmite (vezi toată discuția)