avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor - informatii despre mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor - informatii despre mostenire

Bunicii mei aveau trei copii, din care mai traieste doar cel mai mic. Cel mare nu a avut copii, cel mijlociu 4 iar cel mic 2.
Bunicul a murit, iar de bunica bolnava are grija unul din copii baiatului mijlociu.
In cazul in care moare bunica, cine mosteneste casa?
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 22:11, 26 Octombrie 2013
Depinde când a murit bunicul...când au murit cei doi copii....dacă aveau sau nu copii, dacă erau insurati.....
Bunicul a murit in 1992, copilul mare in 2004, cel mijlociu in 1995.
Copilul mare nu avea copii, cel mijlociu are 4, din care cel mare este insurat fara copii, al doilea (cel care are grija de bunica) insurat, un copil minor, ceilalti doi neinsurat.
Copilul mic are 2 copii , ambii insurati, cel mare un copil major neinsurat, cel mic 2 copii minori.
Daca moare bunica , o mostenesc fiul cel mic , 1/2 si cei 4 copii ai fiului mijlociu , cealalta 1/2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vă salut! atunci când tatăl meu s-a însurat cu mama, fiecare ... Pavi_ Pavi_ Vă salut! Atunci când tatăl meu s-a însurat cu mama, fiecare din ei aveau câte un copil (din căsătorii diferite). Mai departe, împreună, au mai ... (vezi toată discuția)
Mostenire florinlarion florinlarion bunic+bunica decedati. ei au avut 2 copii(fata+baiat ambii decedati) fata a avut 5 fete care traiesc si sint casatorite. baiatul a avut 4 copii(2 baieti+2 fete ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa bunici kenzzo2k kenzzo2k Am urmatoarea situatie: Casa la tara si pamant care au fost ale bunicilor. Bunicii au avut 3 copii, baiatul mare, baiatul mijlociu si o fata. Baiatul mare a ... (vezi toată discuția)