Buna! am avut un accident la inceputul lunii in 4, chiar in ziua respectiva am sunat la asigurator si mi s-a deschis dosar de dauna pe RCA. Masina am dus-o in service, dupa 3 zile s-a facut insepectia in vederea intocmirii dosarului....s-a trimis dosarul mai departe la Bucuresti la lichidatorul de dauna , dupa 2 saptamani a cerut o reconstatare pe niste piese minore uramand ca dupa 2 zile sa ma contacteze pe mine spunand persoanei care se ocupa cu daunele de la service ca nu mai are ce sa vb cu dansa....fiindca nu am fost contactat am sunat eu pe 22 afland ca decizia finala este dauna totala!
Am intrebat de suma si nu a vrut sa mi se spuna pe motiv ca o data a fost mai mare sau mai mica si au fost probleme iar dosarul a fost dat mai departe la superiori pt verificare... raspunsul final mi-l da cand primeste acceptul si acesta nu stie cand va fi pur si simplu nu poate sa-mi dea nici o data.
Spuneti-mi va rog ca mai putin si se face o luna de la intocmirea dosarului si eu nu stiu deocamdata nimic doar ca este declarata dauna totala si trebuie sa astept ,masina am luat-o de la service ...ce trebuie sa fac ?
Va multumesc!
Referitor la: ,,ultimului document necesar stabilirii raspunderii si
cuantificarii daunei'' sa va spun cum au evoluat lucrurile:: masina a fost in service unde i s-a facut constatarea in vederea intocmirii devizului de reparatie de catre inspectorul de dauna si mecanic...apoi servicul a trimis dosarul catre lichidatorul de dauna care a cerut dupa cam 2 saptamani o reconstatare pt. a da verdictul final, acesta fiind dauna totala precizand ca singura persoana cu care va mai lua legatura fiind pagubitul, adica eu. Nu a luat dansul legaura cu mine l-am sunat eu si mi s-a spus ca dosarul este trimis la superiori si nu poate sa -mi spuna suma cu care sunt despagubit decat atunci cand primeste raspunsul de la acestia.
Dupa alte 2 saptamani in care am insistat cu telefoane catre lichidatorul de dauna intr-un final m-a informat ca a primit raspunsul de la superiori si sa fac o cerere tip care se gaseste la sediul asiguratorului pentru suma aprobata ....am facut acest lucru in data de 30.10 aceasta fiind si inregistrata apoi trimisa la Bucuresti.
Este in regula cum au decurs lucrurile pana acum?
Au trecut peste 10 zile de la data complectarii cerererii ,cu cine sa iau acum legatura pentru a mi se vira banii in cont sau trebuie sa mai astept?
Cererea trebuia sa o faceti pentru valoarea devizului nu pentru suma aprobata de ei!!
Reveniti daca mai puteti si specificati ca suma pe care au propus-o, o considerati un avans din valoarea despagubirii(valoarea devizului)