avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In caz de divort...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In caz de divort...

Buna , nasa mea de cununie a divortat. Ea cu fostul ei sot au apelat la un credit de nevoi personale in timpul in care erau casatoriti.La acest credit el este titular, iar ea e coplatitor! Acum ,dupa ce au divortat...daca el nu plateste..ea este obligata intr-un fel...? Ce se poate face ..daca e obligata sa plateasca ea..pt ca nu vrea sa dea nici un ban...

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: dia_cj2005 , utilizator 07:51, 10 Noiembrie 2013
s-au investit banii in casa: amenajari,etc.Insa ea cand a divortat a renuntat la orice bun!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar manearaul manearaul buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta: - fost mea sotie a contractat in august 2007 un credit de nevoi personale in valoare de ... (vezi toată discuția)
Executare silita codebitor daeu daeu Sunt codebitorul fostului sot, care in prezent nu mai doreste sub nici o forma sa mai plateasca ratele unui imprumut pentru nevoi personale in franci, motivand ... (vezi toată discuția)
Partaj credit consum cristidumitru cristidumitru Buna ziua! Deranjez in privinta unei situatii prin care trece o ruda. Sora mea a divortat acum 2 ani. La divort nu s-a solicitat partajul de catre niciuna ... (vezi toată discuția)