avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Procesul Verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Procesul Verbal

Buna ziua, am o intrebare la dumneavoastra. Acuma cateva zile am luat o amenda si la mentiuni a completat agentul de politie...nu trebuia sa completez eu daca aveam ceva mentiuni? nu este rujbrica mea? au ei voie sa completeze?
Cel mai recent răspuns: Dj_Scumpel , utilizator 14:29, 31 Octombrie 2013
Mentiunea se face tot de catre agentul constatator .Numai daca nu corespunde nu semnati . Daca ati semnat inseamna ca acea mentiune este valabila.
Si daca nu corespunde si nu semnez asta inseamna ca va trebui pe viitor sa merg in istanta...si acolo normal ca va avea credibilitate agentul si nu eu.
In acea rubrica agentul constatator ar tb sa mentioneze obiectiunile dvs. Daca nu sunteti de acord cu cele consemnate nu semnati PV. In acest caz ar tb sa existe si un martor asistent.
Pai eu am luat amenda pentru ca nu aveam 25 de metri de la trecerea de pietoni si nu eram singurul care a incalcat legea...erau atatea masini in situatia mea si chiar pe trecere...pe ei dc nu ia sanctionat ? nu exista o lege ceva?adica nu stiu ...puteam sa nu semnez PV

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal cnp gresit richy richy Buna seara, Am primit o amenda pentru traversare neregulamentara ca si pieton dar dupa ce am recitit procesul verbal am observat ca CNP-ul este scris gresit ... (vezi toată discuția)
Contestare pv circulație încheiat fara a completa rubrica alte mentiuni Bogdan4D Bogdan4D Ieri mi s-a întocmit un pv pentru ca am depășit un tir pe linia continua de la o trecere de pietoni pe dn7. Am fost înregistrat cu camera video de pe ... (vezi toată discuția)
Pv nesemnat politia rutiera Matei188 Matei188 buna ziua M-a prins un radar cu 74km/h cu 50de metri inaintea iesirii din localitate :(( . Am dat frumos actele, domna polititsta s-a dus la masina ei apoi ... (vezi toată discuția)