avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Lege pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Lege pensionare

Buna seara, aveti idee daca o sa apara spre sfarsitul anului vreo lege in cazul pensionarii si anume ceva de genul anii de vechime plus ani de munca sa formeze o varsta prin care o persoana poate iesi la pensie? Exemplu barbat 58 de ani + 35 de ani vechime = 93 de ani si poate sa se pensioneze! Astept un raspuns si va multumesc anticipat. O seara placuta tuturor!!!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:05, 28 Octombrie 2013
Sunt simple zvonuri.
Eu nu cred ca se poate realiza asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata ! as dori sa stiu si eu data la care as putea ... Adriana68 Adriana68 Pensie anticipata ! As dori sa stiu si eu data la care as putea iesi la pensie conform noii legi a pensiilor. Sunt nascuta in 3 iulie 1968, muncesc din ... (vezi toată discuția)
Pot să cumpăr vechime de 9 luni să mă pot pensiona cu 40 ... smn smn Pot să cumpăr vechime de 9 luni să mă pot pensiona cu 40 ani și 16 zile vechime?Menționez că acum am vechime 39 ani,1 luna și 7 zile plus( 1 luna și 9 ... (vezi toată discuția)
Concediere cu 2 ani inainte de pensie???? micaelamicaela micaelamicaela Buna seara, Am si eu o intrebare: poate fi concediata (restructurare) o persoana care in martie 2010 implineste 59 de ani? Are 40 de ani de munca si ar putea ... (vezi toată discuția)