avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cat este somajul !
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cat este somajul !

Buna ziua ! Sunt in somaj din 25.12.2008 si abia pe 19.03.2009 am primit indemnizatia de somaj retroactiv. Pe cupon scrie ca indemnizatia de somaj este in valoare de 510 lei/luna.Avand in vedere ca in CM era trecut salariul de 850 lei ( vechimea in munca este de 15.5 ani) ,puteti sa-mi spuneti daca asta este suma corecta pe care trebuie s-o primesc ?
Si inca ceva ! Intamplator am citit de prelungirea, printr-o ordonanta, a duratei somajului, cu 3 luni ! Adica eu voi primi aceasta indemnizatie pana la 25.03.2010 !? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: kovacsendre , utilizator 16:12, 24 Iulie 2009
Multumesc foarte mult pentru raspuns!

La rev.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj! silviota silviota Fiica mea, inginer masterand, a lucrat cu carte de munca mai bine de 2 ani, cu 6 ore/zi. Acum , la orizont apare, fioros SOMAJUL!!!:O. In cartea de munca are ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj lili5 lili5 As dori sa stiu daca valoarea indemnizatiei de somaj se calculeaza la salariul minim pe economie , adica 540 lei sau cat mai e el acum , sau la salariul minim ... (vezi toată discuția)
Calculul somajului RAB VIORICA RAB VIORICA buna ziua, as avea o rugaminte daca imi poate calcula cineva plata somajului daca sotul meu a lucrat 1 an si 9lunisi a avut un salariu de 1500 ron brut si 1080 ... (vezi toată discuția)