avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Societate in insolventa - poate acorda sustinere ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Societate in insolventa - poate acorda sustinere tehnica si financiara la licitatii??

Buna ziua,

As dori sa stiu daca o societate asupra careia a fost deschisa procedura insolventei poate acorda sustinere tehnica si financiara pentru licitatii unei alte societati. OUG 34/2006 face referire doar la deschiderea falimentului, si aceea este ambigua...

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 11:15, 28 Octombrie 2013
Doar daca nu i-a fost ridicat dreptul de administrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa - soarta proceselor adiacente nyusziful nyusziful Buna ziua. Am aceasta intrebare: suntem societate in insolventa, avem insa contracte care se deruleaza inca. Unul din ele va trebui reziliat intrucat ... (vezi toată discuția)
Control fiscal firma in faliment proffex proffex Buna ziua, am si o problemea. Daca s-a dispus intrarea in faliment in procedura simplificata a unei societati si a fost numit lichidator, care inca nu si-a ... (vezi toată discuția)
Insolventa- calitate de reprezentant de a introduce somatia de plata- administrator speccial valery valery Buna ziua, O societate care e in insolventa a introdus o somatie de plata de catre administratorul special si debitorul invoca exceptia lipsa calitatii de ... (vezi toată discuția)