avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dovada sediu social - documente
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dovada sediu social - documente

pentru prelungire dovada sediu social stie cineva daca imi trebuie hotararea AGA de prelungire a sediului social?
Daca trebuie hotarare AGA si firma e in insolventa (reprezentata pri administrator judiciar) cum ar trebui sa procedez? Multumesc
Cel mai recent răspuns: crysstianno , utilizator 14:16, 28 Octombrie 2013
Pentru prelungirea dovezii sediului social nu este necasara Hotararea AGA, va fi necesara doar dovada prelungirii contractului prin care s-a stabilit sediul social.

Insa, daca societatea este in insolventa, registrul comertului nu va primi documentele fara acordul administratorului judiciar.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat administrator, radiere punct de lucru/deschidere punct de lucru nou, prelungire sediu social lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati!! Sunt angajata la o societate comerciala, am descoperit in dosarele de \"corporate\" ale firmei diverse probleme ... (vezi toată discuția)
Prelungire sediu social si mandat adm just.rain just.rain Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie: atat sediul social cat si mandatul administratorului la un srl au expirat in urma cu un an. Intrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct lucru claudiaP claudiaP Buna ziua! Spuneti-mi, va rog, ce documente sunt nevoie pt deschiderea unui punct de lucru. (vezi toată discuția)