avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dovada sediu social - documente
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dovada sediu social - documente

pentru prelungire dovada sediu social stie cineva daca imi trebuie hotararea AGA de prelungire a sediului social?
Daca trebuie hotarare AGA si firma e in insolventa (reprezentata pri administrator judiciar) cum ar trebui sa procedez? Multumesc
Cel mai recent răspuns: crysstianno , utilizator 14:16, 28 Octombrie 2013
Pentru prelungirea dovezii sediului social nu este necasara Hotararea AGA, va fi necesara doar dovada prelungirii contractului prin care s-a stabilit sediul social.

Insa, daca societatea este in insolventa, registrul comertului nu va primi documentele fara acordul administratorului judiciar.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire sediu social si mandat adm just.rain just.rain Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie: atat sediul social cat si mandatul administratorului la un srl au expirat in urma cu un an. Intrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)
Mandat administrator, radiere punct de lucru/deschidere punct de lucru nou, prelungire sediu social lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati!! Sunt angajata la o societate comerciala, am descoperit in dosarele de \"corporate\" ale firmei diverse probleme ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct lucru claudiaP claudiaP Buna ziua! Spuneti-mi, va rog, ce documente sunt nevoie pt deschiderea unui punct de lucru. (vezi toată discuția)