avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Insolventa - semnare acte somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Insolventa - semnare acte somaj

Buna ziua,

Daca firma este in insolventa decizia de incetare si adv. de somaj trebiesc semnate de firma de reorganizare juridica

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:02, 28 Octombrie 2013
Da, de reprezentantul acelei societati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la munca dupa concediul crestere copil 2 ani helga77 helga77 In iulie 2011 ar trebui sa incep serviciul,atunci copilul meu va face 2 ani.Intrebarea mea este ce voi face atunci,avand in vedere ca societatea la care am ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract individual de munca fara acordul angajatorului LDL LDL Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care sunt implicatiile si ce sanctiuni se pot aplica in cazul in care un asociat cu parti egale (50 % ) intr-o societate care ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca diana_ana_mihaela diana_ana_mihaela ce se intampla cu cartea de munca in situatia in care firma este in reorganizare? daca am fost angajata la pitesti si firma a intrat in insolventa si ... (vezi toată discuția)