avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deschidere firma in acelasi domeniu cu locul de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deschidere firma in acelasi domeniu cu locul de munca precedent

Momentan mi-am inaintat demisia de la locul actual de munca unde am constituita si garantie gestionara. Sefu ma ameninta ca nu imi restituie garantia si ca ma actioneaza in judecata daca dupa ce plec de aici imi deschid propria afacere in domeniu sau voi activa in alt loc de munca pe acelasi post in oras. Mentionez ca in fisa postului nu este nici o clauza pentru asa ceva. Exista vreo lege care sa intrerzica demararea unei afaceri in domeniul in care ai activat cu mai putin de o luna in urma?
Cel mai recent răspuns: ContSters304089 , utilizator 08:42, 29 Octombrie 2013
Nu exista niciun text de lege care sa prevada asa ceva.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari contract de munca miha859 miha859 Buna ziua, deoarece nu pot raspunde/ comenta la subiectul pe care l-am lansat initial, revin cu un subiectul pe forum. Aici textul ... (vezi toată discuția)
Contract garantie ContSters304089 ContSters304089 Buna ziua, am un contract de garantie cu firma unde lucrez momentan. Contractul nu are nici un numar si nici o referire ca ar fi un act aditional la vreun ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla daca nu semnez fisa postului? ioana9104 ioana9104 Fisa postului sunt obligata sa o semnez daca nu sunt de acord cu ce este acolo ? Ce se poate intampla daca nu o semnez ? (vezi toată discuția)