am lovit o persoana ce impingea un carucior pe carosabil la 90 cm de la marginea drumului spre axul drumului;ziua;la cercetarea de la fata locului s-au constatat:persoana lovita de mine a incercat evitarea unui denivelari in carosabil si a mai facut un pas in lateral catre axul drumului;eu nu am putut s-o evit deoarece roata fata a masinii se afla deja pe axul drumului si o miscare noua spre stg insemna sa lovesc masinile ce veneau pe sensul lor de mers ;in locul lovirii strada avea parcare pe partea dreapta plus trotuarul aferent pe unde putea circula fara nici o problema!s-a constatat culpa comuna!ce pot pati?toate cheltuielile cu spitalizarea, medicamente,operatii{tija la tibie} etc le-am suportat eu!acum se pare ca vor sa ma jumoale!!:smileycool:
Incercati sa acoperiti, macar partial, cu polita RCA; asiguratorul va sti sa limiteze si sa descurajeze pretentiile exagerate.
Pastrati toate documentele prin care ati acordat si veti acorda sume cu titlu de despagubire; cereti chitante/bonuri fiscale/facturi.
Culpa comuna
amandeal
In ziua de 12 iulie , efectuand manevra de intoarcere a autoturismului , si mergand in marsarier langa trotoarul din stanga , am oprit sa merg apoi in fata . ... (vezi toată discuția)