Am deschis proces pentru acordarea sporului pentru conditii vatamatoare,incepand cu 01.01.2011 si in continuare,atata timp cat sunt indeplinite conditiile de acordare.Prin Hotarirea pronuntata,Tribunalul mi-a aprobat cererea,dar scoala la care lucrez spune ca imi acorda acest drept doar pe perioada 01.01.2011-03.09.2013 (data la care s-a pronuntat Hotarirea) pentru ca Tribunalul nu a scris in Hotarire "si in continuare ".Precizez ca lucrez in aceleasi conditii,acelasi loc de munca si nu a aparut nicio reglementare care sa anuleze acordarea acestui drept.
Ce trebuie sa fac,sa deschid un alt proces? Un drept castigat,mai ales prin instanta,nu trebuie acordat pana apare altceva care sa il anuleze?
Hotararea spune : "Admite actiunea formulata de reclamanta in contradictoriu cu paratul .....
Obliga paratul sa plateasca conditii periculoase sau vatamatoare,de 15% din salariul de baza,
pentru perioada 01.01.2011-03.09.2013,actualizat cu indicele de inflatie la data platii efective.
Definitiva si executorie."
Mentionez ca prin actiunea inregistrata am solicitat plata incepand cu "01.01.2011 si in continuare,atata timp cat sunt indeplinite conditiile de acordare",iar in dosar se precizeaza : "se constata ca reclamanta era indreptatita la acordarea sporului pentru cond.vatamatoare,in cuantum de 15% din salariul de baza si in anii 2011,2012,2013,avand in vedere ca si-a desfasurat activitatea in aceleasi conditii" ,dar din hotarare reiese ca se acorda doar pana la data la care s-a pronuntat hotararea.
Asa cum am mai spus,lucrez pe acelasi post si in aceleasi conditii.